10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Elevii Colegiului Militar Alba, testați de COVID 19! Printre infectați, și un bistrițean

Noul an școlar a început și cu testări COVID 19, la unele colegii din țară. La Colegiul Militar din Alba Iulia, dintre cei testați, patru au fost găsiți pozitivi la infecția cu noul tip de coronavirus. Printre ei, și un bistrițean.

La Bistrița, înainte de primele zile ale noului an școlar 2020 -2021, cadrele didactice au avut posibilitatea să se testeze de COVID 19.

În alte zone din țară, conducerea unităților de învățământ a decis testarea elevilor.

În această categorie se încadrează și Colegiul Militar ”Mihai Viteazu” din Alba Iulia. Decizia e a testa elevii a venit ca urmare a faptului că la această unitate de învățământ vin elevi din toate colțurile țării. Și aceștia stau și în internat.

Astfel, au fost testeți 463 de elevi. Printre cei depistați pozitiv, și un bistrițean.

”Iniţial au fost depistaţi pozitiv trei elevi de clasa a IX-a, din Alba, Maramureş şi Mureş. Un al patrulea caz, un tânăr din Bistriţa Năsăud, a fost identificat în rândul elevilor de clasa a XII-a. Cei patru elevi, care sunt asimptomatici, au fost preluaţi de părinţi şi duşi acasă, urmând să stea în izolare până la vindecare. Contacţii acestora, aproximativ 40 de colegi de dormitor, sunt în carantină în internatul colegiului” scrie Agerpres.

Ceillți elevi și-au început azi cursurile, respectând măsurile impuse de autorități.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: