32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Starea de alertă s-a prelungit! Ce reguli trebuie să respectăm când mergem la vot:

Starea de alertă a fost prelungită astăzi pentru încă 30 de zile. Această decizie a Guvernului a venit cu noi ridicări ale restricțiilor, dar și cu reguli pentru ziua votului. Piscinele interioare rămân în continuare închise.

Astăzi a fost prelungită starea de alertă pentru încă 30 de zile. Printre măsurile stabilite de Guvern se numără permiterea mitingurilor electorale și a demonstrațiilor, însă în limita a 100 de persoane și cu respectarea regulilor de igienă.

Au fost stabilite, de asemenea, și măsurile care vor fi luate în ziua votului: masca va fi obligatorie, la fel și distanțarea, precum și obligativitatea alegătorilor la intrare în secția de vot și la ieșire de a-și dezinfecta mâinile.

Alegătorii vor introduce ei carea de identitate în fanta de la tabletă sau în aparatul care o citește, astfel, buletinul nu le va fi atins de alte persoane. Și cei izolați la domiciliu sau care sunt confirmați cu Covid-19 vor putea vota, solicitând urna mobilă

Cu această ocazie au fost scoase sporturile de contact din partea sporturilor „limitate” și s-a decis ca seminariile și workshopurile să fie permise, în aceleași condiții ca la teatre și spectacole. Piscinele interioare vor rămâne, însă, închise.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...