16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Cântărețul de muzică populară Nicu Cioancă vrea în Parlament! Acesta candidează ca independent

Cântărețul de muzică populară Nicolae Cioancă intră în cursa pentru un fotoliu de deputat. Acesta va candida independent, după ce pe listele PSD a primit doar poziția 4, considerata neeligibilă.

Nicolae Cioancă, cântăreț de muzică populară și proprietar de radio a anunțat că va candida la alegerile parlamentare care vor avea loc la începutul lunii decembrie. Deși este membru PSD, Nicu Cioancă va candida ca independent.

Asta după ce în urma alegerilor interne PSD a primit doar poziția 4, considerată neeligibilă.

„Vă asigur că am făcut acest demers doar pentru dumneavoastră dragii mei, cei care doriți o alternativă la actuala clasă politică și vă promit că voi fi vocea fiecărui locuitor al județului nostru în Parlamentul României, care își doresc să fie reprezentat acolo de un parlamentar independent… Un om pentru oameni”, a postat pe pagina sa de Facebook, Nicu Cioancă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: