21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Rodna: Bătrân căzut în apă

Echipajele medicale au fost solicitate în localitatea Rodna. Un bărbat în vârstă a căzut în apă, de pe un pod. Acesta a fost găsit inconștient și în șoc hipotermic.

Un apel la 112 solicita intervenția salvatorilor în localitatea Rodna.

Pe strada Izvorului, de la podul principal spre Valea Vinului, de pe al treilea pod pe stânga, un bărbat a căzut în apă.

Primii care au ajuns la locul intervenției a fost echipajul SAJ BN, în sprijin mergând și un echipaj TIM din cadrul ISU BN.

”Echipajul B2 SAJ a găsit la locul incidentului un bărbat de 75 ani, căzut de la înălțime, inconștient, în soc hipotermic, cu multiple traumatisme. Este stabilizat de către cadrele medicale și va fi transportat la întâlnire cu echipajul TIM SMURD Bistrita” a transmis Cirprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

UPDATE 1

S-a decis solicitarea ajutorului Elicopterului SMURD. Bărbatul e stabilizat de echipajele medicale până la sosirea elicopterului.

Știre în curs de actualizare!

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: