12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Casa EMA își mărește echipa!

Sala de fitness a complexului anunță un nou job de Instructor Fitness disponibil! Dacă ești pasionat de lumea fitness-ului și dorești să influențezi acest domeniu, Casa EMA te așteaptă la o întâlnire!

Deja îi cunoști pe cei doi antrenori care activează în acest moment la sala de fitness, Mirela Riți și Mihai Pop – un duo excelent care întâmpină clienții cu multă energie zi de zi!

Acum ai posibilitatea să te alături și tu echipei Casa EMA, alături de care vei reuși să îți atingi toate obiectivele propuse!

Ce trebuie să faci? Trimite un CV la adresa [email protected] și aplică pentru postul de antrenor personal al sălii de fitness Casa EMA! Găsești jobul și pe pagina de facebook Casa EMA, poți aplica și direct acolo.

Ce te recomandă? Experiența ca antrenor și, desigur, pasiunea pentru sport și mișcare. E nevoie de o persoană dinamică, serioasă, dedicată și ambițioasă, care să dețină un certificat/atestat de Instructor Fitness! Programul este flexibil, colectivul este foarte fain, iar clientela super ambițioasă!

Pentru mai multe informații sunați la 0747-026.593, sau intrați pe pagina www.casaema.ro

Casa EMA – Relaxant.  Activ.  Sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?