10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Bogdan Ivan Gruia: Venit minim de criză pentru fiecare român!

Bogdan Ivan Gruia, candidatul PSD de pe poziția a doua pentru Camera Deputaților, a declarat într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că fiecare român care și-a pierdut locul de muncă are nevoie de un venit minim pentru stimularea economiei României!

„Voi propune în Parlamentul României Legea Venitului minim de criză! Fiecare român care și-a pierdut locul de muncă din cauza unei situații de criză, cum este pandemia de Coronavirus, va primi 1.500 de lei (aproximativ 300 euro) lunar.

Acest venit va fi disponibil pentru toți cetățenii români care își pierd locul de munca în context pandemic, cataclism natural sau război. Pe o perioadă determinată. Până sunt înlăturate efectele nenorocirilor.

Această măsură a fost testată în Finlanda doi ani, cu mare succes! Acum se testează în Germania și este propusă în Spania.

Da, economia țării a fost grav afectată, iar șomajul a crescut și va crește în continuare. Trebuie însă să venim în ajutorul oamenilor de bună credință și muncitori care nu mai au unde să muncească! O societate care își permite să consume, generează o economie puternică!

Este o măsură obligatorie și de bun simț, pe care o voi susține din toate puterile în Camera Deputaților!”

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: