18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Ionuț Simionca (PMP): Firmele din Bistrița-Năsăud, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin de la stat pentru revenire economică

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca susține că, în viitorul Parlament, va lupta pentru sprijinirea revenirii economice a firmelor din Bistrița-Năsăud și pe păstrarea locurilor de muncă actuale. „Firmele din Bistrița-Năsăud, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin de la stat pentru revenire economică”

Am depus în Parlament o inițiativă legislativă, „Oxigen pentru HORECA”, ce reglementează condițiile de funcționare a restaurantelor și barurilor. Voi lupta pentru promovarea acestei legi care ar putea salva sute de afaceri și mii de locuri de muncă doar la noi în județ”, a declarat parlamentarul bistrițean.

În domeniul HORECA, Ionuț Simionca susține, de asemenea, acordarea de granturi, suspendarea taxelor și impozitelor specifice domeniului, suspendarea plății contribuțiilor sociale și a impozitelor cu reținere la sursă pentru firmele din HORECA, amânarea plății ratelor la credite.

Pentru toate firmele afectate de pandemie, voi susține acordarea de granturi, credite cu dobândă subvenționată, extinderea termenului limită pentru plata taxelor și impozitelor, suspendarea plății chiriei și a utilităților pentru IMM-urile aflate în dificultate, ajutor sub formă de subvenții salariale pentru angajați în vederea evitării concedierilor”, a mai spus deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

(Articol electoral comandat de PMP Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean 11200012 )

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.