21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Ionuț Simionca (PMP): Firmele din Bistrița-Năsăud, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin de la stat pentru revenire economică

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca susține că, în viitorul Parlament, va lupta pentru sprijinirea revenirii economice a firmelor din Bistrița-Năsăud și pe păstrarea locurilor de muncă actuale. „Firmele din Bistrița-Năsăud, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin de la stat pentru revenire economică”

Am depus în Parlament o inițiativă legislativă, „Oxigen pentru HORECA”, ce reglementează condițiile de funcționare a restaurantelor și barurilor. Voi lupta pentru promovarea acestei legi care ar putea salva sute de afaceri și mii de locuri de muncă doar la noi în județ”, a declarat parlamentarul bistrițean.

În domeniul HORECA, Ionuț Simionca susține, de asemenea, acordarea de granturi, suspendarea taxelor și impozitelor specifice domeniului, suspendarea plății contribuțiilor sociale și a impozitelor cu reținere la sursă pentru firmele din HORECA, amânarea plății ratelor la credite.

Pentru toate firmele afectate de pandemie, voi susține acordarea de granturi, credite cu dobândă subvenționată, extinderea termenului limită pentru plata taxelor și impozitelor, suspendarea plății chiriei și a utilităților pentru IMM-urile aflate în dificultate, ajutor sub formă de subvenții salariale pentru angajați în vederea evitării concedierilor”, a mai spus deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

(Articol electoral comandat de PMP Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean 11200012 )

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...