13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Un nou medic psihiatru, la Sanovil…!

Continuă investițiile în resursa umană, la Policlinica Sanovil. Un nou medic psihiatru s-a alăturat echipei Sanovil și se va pune în slujba pacienților din Bistrița și nu numai. Este vorba despre dr. Andreea Ușeri: 

Bistrițenii vor avea parte de noi servicii medicale profesioniste, la Policlinica Sanovil acolo unde investițiile în resursa umană continuă. 

Echipei Sanovil s-a alăturat un nou medic psihitru care se va afla în serviciul pacienților bistrițeni, dar nu numai.

Este vorba de dr. Andreea Ușeri, care și-a început activitatea la Policlinica Nouă Sanovil din centrul orașului.

Dr. Andreea Ușeri este medic specialist în Psihiatrie. Aceasta va acorda consultații gratuite pe baza biletului de trimitere, dar și consultații contra cost. 

Doctorul Andreea Ușeri a avut parte de pregătire de specialitate în cadrul Clinicii de Psihiatrie din centrul Universitar Târgu Mureș – a transmis conducerea Policlinicii Sanovil. 

Cine dorește să aibă parte de consultații, o găsește pe dr. Andreea Ușeri la Policlinica Nouă Sanovil de pe str. 1 Decembrie nr. 17.

Pentru programări, se pot folosi numerele de telefon: 0263.701.701 sau 0263.701.702.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: