19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

PSD BN: Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis

PSD BN: Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis, în disperarea de a ține la putere, încă 4 ani, un guvern incompetent și corupt. 

Iohannis promite și luna de pe cer, dar rezultate livrate până acum de Orban sunt dezastruoase. Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19, cât și în economie. Au eșuat ca nicio altă țară din Europa!

Nu mai pot minți! Spitale sufocate. Școli închise. Piețe închise. Horeca închisă. Firme românești puse la pământ. Șomaj – acestea sunt rezultatele Guvernului Orban.

De asta Orban nu mai poate rămâne la putere și după 6 decembrie! De asta trebuie să ieșim la vot și să punem un #GuvernPSD capabil să gestioneze eficient această criză sanitară. Un guvern care să aibă un plan concret aplicabil din prima zi.

PSD are #soluțiile și #specialiștii capabili să pună capăt crizei sanitare. Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot!

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: