6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Posibilă crimă la Runcu Salvei! O femeie a fost găsită fără suflare

O femeie de 40 de ani din Runcu Salvei a fost găsită aseară, fără suflare, în Runcu Salvei. Se pare că aceasta prezintă lovituri pe corp, însă la această oră nu se știe dacă acestea au fost provocate de o altă persoană sau prin autoaccidentare.

Macabra descoperire a fost făcută ieri, într-o locuință din Runcu Salvei. Femeia, care, se pare, are în jur de 40 de ani, a fost găsită fără suflare și prezenta lovituri pe corp.

Deocamdată nu se știe dacă loviturile de pe corp au fost provocate de o altă persoană sau prin autoaccidentare. Rezultatele autopsiei vor spune dacă e vorba despre o crimă sau nu.

Femeia era căsătorită, însă nu avea copii.

Revenim cu noi informații.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.