19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

PSD BN: O cale de a evita catastrofa economică

Orban refuză să prezinte bugetul din simplul motiv că acolo s-ar vedea toate intențiile lor pentru anul viitor: creșterea TVA, disponibilizări în masă, creșterea datoriei la cote inimaginabile.

Ieri, și Banca Națională a României a acuzat incertitudinea economică provocată de refuzul Guvernului Orban de a prezenta previziunile bugetare pentru 2021.

Există însă o cale de a evita catastrofa economică! PSD a prezentat un program de guvernare amănunțit, cu soluții pentru siguranța locurilor de muncă, protejarea veniturilor și relansarea economiei naționale.

În 6 decembrie, este mult mai periculos să rămâi acasă decât să mergi la vot!

Spune NU austerității lui Orban! Votează pentru viața, sănătatea, locul de muncă și educația copiilor tăi!

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: