13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO: Pe 6 decembrie votează cel mai bun program pentru România

Pe 6 decembrie votează cel mai bun program pentru România. Programul de guvernare PSD prevede măsuri bune și concrete pentru toate sectoarele importante ale României.

 Pentru Economie, Finanțe și Muncă, PSD are în vedere asigurarea siguranței locurilor de muncă, scăderea impozitului pe salarii, sprijinirea salariaților cu copii, creșterea salarului minim până la 50 % din salarul mediu, după modelul european, creșterea graduală a pensiilor și creșterea salariilor din mediul privat.

 Pentru Sănătate, programul de guvernare prevede atât măsurile urgente anti-covid – testarea extinsă, testarea categoriilor expuse, creșterea capacității de răspuns și a dotărilor ATI și parteneriat constructiv cu cetățenii, dar și măsuri care prevăd îmbunătățirea sistemului de sănătate prin creșterea accesului la sănătate, acces neîngrădit la medicamentele esențiale și îmbunătățirea semnificativă a condițiilor din spitalele existente.

 Pentru Educație, PSD dorește să implementeze programul național ”Școala cu program prelungit”, Netflix educațional cu programe școlare și biblioteci virtuale, burse pentru șanse egale la educație și învățământ funcțional cu discipline cu aplicabilitate practică.

 Agricultura reprezintă un sector strategic pentru PSD, un sector care va avea măsuri de susținere a produselor agro-alimentare românești, măsuri de dezvoltare a rețelei de irigații, sprijinirea fiermerilor români și dezvoltarea capacității de procesare a produselor din acest sector.

 Dezvoltarea și Accesarea de Fonduri Europene este un capitol important pentru proiecte de dezvoltare, asigurarea unui program de 3 miliarde de euro pentru comunitățile locale, dezvoltarea a 42 de orașe inteligente și formarea a 100 de orașe competitive până în 2024.

 Programele pentru Energie și Mediu ale PSD prevăd măsuri pentru protejarea pădurilor prin revitalizarea ”Radarului Pădurilor”, programe de susținere a consumatorilor vulnerabili și reducerea poluării în marile orașe.

Toate aceste programe sunt cuantificabile, măsurabile și dezvoltate din nevoile românilor din această perioadă!

👍 PSD știe să guverneze bine!

🔴 Pe 6 decembrie alege siguranța unui trai mai bun.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F671105796254546%2Fvideos%2F474972216817570%2F&show_text=0&width=476″ aspect_ratio=”476:476″ loop=”no” muted=”no” /]

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: