18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Urmărire ca-n filme, pe Gersa! Șoferul protagonist – un începător!

O amiază agitată de duminică, pentru polițiștii din Năsăud. Aceștia au vrut să oprească o mașină care circula cu viteză, dar șoferul nu a oprit. Au pornit în urmărirea lui, ajungând pe Gersa. În cele din urmă l-au blocat, iar șoferul avea permisul…de o lună de zile.

INCONȘTIENȚA unui tinerel a șocat pe oamenii legii.

ieri, la ora 13.00, un echipaj al poliției monitoriza desfășurarea traficului într-o intersecție din Năsăud. La un moment dat, au văzut apropiindu-se de intersecție o mașină, în viteză. Automat au făcut semn ca acesta să oprească.

Doar că șoferul nu a ascultat de semnalele polițiștilor și și-a continuat goana.

Polițiștii l-au urmărit aproximativ 3km pe drumul național 17D, după care, în încercarea de a scăpa, autoturismul a virat dreapta, continuându-și deplasarea pe drumul comunal Gersa, inclusiv pe drum accidentat, încă 30km. La limita cu localitatea Coșbuc, în locul denumit popular ”Dealul Hordoului”, au fost blocați, imobilizați și conduși la sediul Poliției Orașului Năsăud doi tineri din Rebrișoara” transmit reprezentanții IPJ BN.

Polițiștii au descoperit că autoturismul NU avea voie să circule pe drumurile publice, iar șoferul era…începător.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul are autorizația de circulație provizorie expirată din decembrie 2019. Conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere, eliberat de aproximativ o lună, i-a fost reținut. Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul  neînmatriculat” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: