16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

ZERO teste COVID în ultimele 24 de ore! DOI bistrițeni au decedat, iar 9 s-au externat

Duminica, laboratoarele COVID din județ NU lucrează. Astfel, nu au raportate cazuri noi depistate în ultimele 24 de ore. Totuși, doi bistrițeni au decedat, în contextul pandemiei. Iar nouă bistrițeni au ales să se externeze, deși nu au fost declarați vindecați.

Nu se fac teste pentru depistarea COVID 19, duminica, la nivelul județului nostru. Așa că DSP BN a raportat ZERO noi cazuri în ultimele 24 de ore.

Numărul total al celor depistați cu COVID 19, de la începutul pandemiei, a ajuns la 6.593.

Deși nu s-au înregistrat cazuri noi, au fost raportate DOUĂ noi decese, în contextul pandemiei, în ultimele 24 de ore. Astfel, numărul bistrițenilor infectați cu nou tip de coronavirus, care au decedat, a ajuns la 297.

De la raportarea de ieri, niciun bistrițean nu a fost declarat vindecat. Totuși, NOUĂ au decis să se externeze, pe propria răspundere. În contextul pandemiei, 4.514 bistrițeni au fost declarați vindecați, iar alți 1.354 au ales să se externeze pe propria răspundere.

În acest moment, pe raza județului nostru, 1.053 de bistrițeni se află în carantină și 611 în izolare.

Incidența COVID 19, PE JUDEȚ, e de 2,31/1.000 de locuitori.

Incidența pe fiecare comună sau oraș în parte o puteți vedea în tabelul de mai jos:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.