12.9 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: Patru ore s-au luptat azi-noapte pompierii din Mureș cu flăcările în Silivașu de Câmpie

Pompierii din Mureș au intervenit azi-noapte la un incendiu izbucnit în SIlivașu de Câmpie. După patru ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost anihilat. Au ars 3.000 de baloți de lucernă.

Imediat după miezul nopții, un apel la 112 anunța un incendiu puternic în Silivașu de Câmpie.

Departamentul de pompieri din județul Mureș era cel care putea interveni cel mai rapid pentru a limita pagubele.

Lupta cu flăcările a durat patru ore, iar 75 la sută din suprafață a fost arsă.

În această noapte, în jurul orei 00:20, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu de baloți în localitatea Silivașu de Câmpie din județul Bistrița Năsăud. S-au deplasat de urgență la locul solicitat 10 cadre militare de la Secția de Pompieri Sărmașu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o mașină de teren. Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că este vorba despre un incendiu produs la o șiră de baloți din lucernă care a cuprins aproximativ 75% din suprafață. Intervenția a durat 4 ore și au ars aproximativ 3000 de baloți mici de lucernă. Din fericire nu au fost victime” au anunțat reprezentanții ISU Mureș.

FOTO- ISU Mureș

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.