21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

RAAL dă semne de revenire? La final de an angajează 100 de persoane

Se pare că producătorul RAAL dă semne de revenire, după ce a fost lovit puternic de pandemia și anunța în vară disponibilizări masive. Lucrurile par să se fi așezat, astfel că, la final de an, RAAL angajează în jur de 100 de persoane, pentru diferite posturi.

Nu mai puțin de 100 de posturi scoate la concurs RAAL la final de 2020. Producătorul are nevoie de frezori, ingineri mecanici, lăcătuși mecanici, manipulant mărfuri, muncitori necalificați, strungari sau operatori mașini CNC.

Pandemia pare să fi afectat destul de serios RAAL, care în vară anunța disponibilizări masive. În cele din urmă, în august, producătorul a trimis în șomaj tehnic în jur de 800 de angajați.

Aceasta nu este singura companie din Bistrița care face angajări masive. Și Leoni a scos la concurs în decembrie 80 de locuri de muncă. Producătorul german are nevoie de muncitori necalificați.

Angajări face și E-cablaje, Goldplast, Polimed Com, care caută, de asemenea, muncitori calificați.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: