20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

RAAL dă semne de revenire? La final de an angajează 100 de persoane

Se pare că producătorul RAAL dă semne de revenire, după ce a fost lovit puternic de pandemia și anunța în vară disponibilizări masive. Lucrurile par să se fi așezat, astfel că, la final de an, RAAL angajează în jur de 100 de persoane, pentru diferite posturi.

Nu mai puțin de 100 de posturi scoate la concurs RAAL la final de 2020. Producătorul are nevoie de frezori, ingineri mecanici, lăcătuși mecanici, manipulant mărfuri, muncitori necalificați, strungari sau operatori mașini CNC.

Pandemia pare să fi afectat destul de serios RAAL, care în vară anunța disponibilizări masive. În cele din urmă, în august, producătorul a trimis în șomaj tehnic în jur de 800 de angajați.

Aceasta nu este singura companie din Bistrița care face angajări masive. Și Leoni a scos la concurs în decembrie 80 de locuri de muncă. Producătorul german are nevoie de muncitori necalificați.

Angajări face și E-cablaje, Goldplast, Polimed Com, care caută, de asemenea, muncitori calificați.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...