1.5 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

RAAL dă semne de revenire? La final de an angajează 100 de persoane

Se pare că producătorul RAAL dă semne de revenire, după ce a fost lovit puternic de pandemia și anunța în vară disponibilizări masive. Lucrurile par să se fi așezat, astfel că, la final de an, RAAL angajează în jur de 100 de persoane, pentru diferite posturi.

Nu mai puțin de 100 de posturi scoate la concurs RAAL la final de 2020. Producătorul are nevoie de frezori, ingineri mecanici, lăcătuși mecanici, manipulant mărfuri, muncitori necalificați, strungari sau operatori mașini CNC.

Pandemia pare să fi afectat destul de serios RAAL, care în vară anunța disponibilizări masive. În cele din urmă, în august, producătorul a trimis în șomaj tehnic în jur de 800 de angajați.

Aceasta nu este singura companie din Bistrița care face angajări masive. Și Leoni a scos la concurs în decembrie 80 de locuri de muncă. Producătorul german are nevoie de muncitori necalificați.

Angajări face și E-cablaje, Goldplast, Polimed Com, care caută, de asemenea, muncitori calificați.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...