12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

RAAL dă semne de revenire? La final de an angajează 100 de persoane

Se pare că producătorul RAAL dă semne de revenire, după ce a fost lovit puternic de pandemia și anunța în vară disponibilizări masive. Lucrurile par să se fi așezat, astfel că, la final de an, RAAL angajează în jur de 100 de persoane, pentru diferite posturi.

Nu mai puțin de 100 de posturi scoate la concurs RAAL la final de 2020. Producătorul are nevoie de frezori, ingineri mecanici, lăcătuși mecanici, manipulant mărfuri, muncitori necalificați, strungari sau operatori mașini CNC.

Pandemia pare să fi afectat destul de serios RAAL, care în vară anunța disponibilizări masive. În cele din urmă, în august, producătorul a trimis în șomaj tehnic în jur de 800 de angajați.

Aceasta nu este singura companie din Bistrița care face angajări masive. Și Leoni a scos la concurs în decembrie 80 de locuri de muncă. Producătorul german are nevoie de muncitori necalificați.

Angajări face și E-cablaje, Goldplast, Polimed Com, care caută, de asemenea, muncitori calificați.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...