10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

FOTO: I-a împachetat mașina!

Un șofer care ar fi parcat aiurea în apropierea pieței rușilor a fost pedepsit într-un mod neobișnuit. Acesta s-a trezit cu autoturismul împachetat în folie. Cel care a aplicat neobișnuita pedeapsa și-a și făcut publică isprava.

Șoferul imprudent ar fi parcat în partea de sus a orașului, în apropierea pieței rușilor. Nu este clar dacă autoturismul a ocupat un alt loc de parcare sau a blocat pe cineva.

Cert este că a fost pedepsit pentru indiscreție. Acesta s-a trezit cu autoturismul îmbrăcat în folie din plastic. Poza cu autoturismul înfoliat a ajuns pe rețelele de socializare, fiind publicată chiar de către cel care a aplicat „pedeapsa”.

„În spatele bisericii de lângă piața rușilor. Data viitoare când o mai lași aruncată aiurea plătești și înfoliatul, ți-am pus de aia bună de Selgros”, a fost comentariul care a însoțit fotografia.

Fotografia cu autoturismul îmbrăcat în folie i-a amuzat pe unii, iar pe alții i-a determinat să îl critice pe autor, susținând chiar că a comis o faptă penală, mai ales dacă a cauzat stricăciuni mașinii cu folia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: