21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Primele autobuze electrice ajung la Beclean

Becleanul a luat din nou fața municipiului Bistrița, fiind primul oraș din județ care va avea autobuze electrice. În curând, acestea îi vor putea transporta pe locuitorii orașului Beclean.

Primăria Beclean a achiziționat, cu ajutorul fondurilor europene, 8 autobuze electrice, care vor străbate cât de curând orașul dintr-un capăt în altul, ajungând inclusiv în cartierele aparținătoare.

Primul autobuz electric a fost testat de către reprezentanții Primăriei Becleanîn de la mijlocul anului trecut. Tot atunci au fost scoase la concurs 20 de posturi de șofer de autobuz.

Se pare că autobuzele vor ajunge la Beclean, acesta fiind primul oraș din județ care va avea parte de transport în comun „verde” nepoluant. Un proiect similar are în derulare și Primăria Bistrița, însă încă nu s-a materializat.

„Veste bună! Primele autovehicule electrice sunt pregătite pentru a fi receționate la Beclean. Asta înseamna că, în curând, vor putea circula prin oraș și vor fi la dispoziția dumneavoastră, dragi beclenari”, anunță primarul Nicolae Moldovan.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: