27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Fost ministru, participant la mitingurile anti-botniță, a murit…răpus de COVID

Bogdan Stanoevici a murit astăzi…răpus de COVID. Fost ministru și secretar de stat în Guvernul Ponta, adr și actor, Stanoevici era un coronasceptic declarat, participând la mitingurile anti-botniță din luna mai.

Actorul Bogdan Stanoevici s-a stinsazi din viață, cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani.

Fost ministru pentru Românii de Pretutindeni și secretat de stat în Ministerul Culturii, în timpul Guvernării Ponta, acesta era un coronasceptic declarat. Chiar a participat la mitingurile anti-botniță din luna mai, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari.

În luna noiembrie a anului trecut, el declara că este împotriva purtării măştii sanitare pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2. La începutul lunii decembrie, el a fost diagnosticat cu CVID-19 şi starea i s-a agravat .

Astfel, a fost internat și intubat la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, pe 24 decembrie 2020.

Starea actoului s-a agravat, fiind preluat de Institutul Inimii din Capitală, unde echipa coordonată de prof. dr. Şerban Bubenek a încercat să-l salveze.

Actorul a fost la Terapie Intensivă, plămânii săi fiind extrem de afectaţi  necesitând ventilare artificială. A contactat și o infecție nosocomială.

Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei intervenţii prin care i-au fost puşi plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală„, anunţa Institutul Inimii din Capitală la sfârşitul anului trecut, conform Adevărul.ro.

Din nefericire, starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici s-a îrăutățit tot mai mult, iar astăzi a decedat în Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu din capitală.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...