8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

Fost ministru, participant la mitingurile anti-botniță, a murit…răpus de COVID

Bogdan Stanoevici a murit astăzi…răpus de COVID. Fost ministru și secretar de stat în Guvernul Ponta, adr și actor, Stanoevici era un coronasceptic declarat, participând la mitingurile anti-botniță din luna mai.

Actorul Bogdan Stanoevici s-a stinsazi din viață, cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani.

Fost ministru pentru Românii de Pretutindeni și secretat de stat în Ministerul Culturii, în timpul Guvernării Ponta, acesta era un coronasceptic declarat. Chiar a participat la mitingurile anti-botniță din luna mai, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari.

În luna noiembrie a anului trecut, el declara că este împotriva purtării măştii sanitare pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2. La începutul lunii decembrie, el a fost diagnosticat cu CVID-19 şi starea i s-a agravat .

Astfel, a fost internat și intubat la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, pe 24 decembrie 2020.

Starea actoului s-a agravat, fiind preluat de Institutul Inimii din Capitală, unde echipa coordonată de prof. dr. Şerban Bubenek a încercat să-l salveze.

Actorul a fost la Terapie Intensivă, plămânii săi fiind extrem de afectaţi  necesitând ventilare artificială. A contactat și o infecție nosocomială.

Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei intervenţii prin care i-au fost puşi plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală„, anunţa Institutul Inimii din Capitală la sfârşitul anului trecut, conform Adevărul.ro.

Din nefericire, starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici s-a îrăutățit tot mai mult, iar astăzi a decedat în Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu din capitală.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...