21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Președintele CJ Radu Moldovan și-a petrecut concediul de odihnă în…spital. Când se vaccinează și de ce amână momentul

Președinte Consiliului Județean Radu Moldovan a mărturisit că a fost internat în spital în luna ianuarie, asta după ce anul trecut a mai poposit în unitatea medicală, după ce s-a infectat cu Covid-19. Acesta intenționează să se vaccineze, însă amână puțin momentul.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că a fost internat în spital luna aceasta, cu pneumonie. Acesta a ales să nu își ia concediu medical și să folosească cele câteva zile de concediu de odihnă rămase.

Aceasta este a doua oară când Radu Moldovan ajunge la spital în ultima jumătate de an. La mijlocul lunii octombrie a anului trecut, președintele Consiliului Județean s-a infectat cu Covid-19 și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Spune că se simte bine și că s-a refăcut complet după infecția cu Covid-19. Întrucât încă mai are un număr important de anticorpi, acesta a decis să amâne puțin vaccinarea anti-Covid, fiind practic protejat momentan.

„Când îmi va veni rândul, mă voi vaccina și eu”, a fost replica lui Radu Moldovan, care a spus din start că nu este un „antivaccinist”.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.