16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Un subprefect în plus! USR și UDMR vor avea câte un scaun în Prefectură, lângă Dolha

După îndelungi negocieri, PNL, USR-Plus și UDMR au reușit să-și împartă fotoliile de prefecți și subprefecți din țară. Pentru a se împăca și capra și varza, s-a mai făcut un fotoliu de subprefect… din pix. Astfel, în Bistrița-Năsăud PNL rămâne cu funcția de prefect: USR-Plus primește un fotoliu de subprefect, iar celălalt merge la UDMR.

În urma negocierilor, PNL a rămas cu fotoliul de prefect în 23 de județe din țară, în timp ce USR-Plus va avea 14 prefecți, iar UDMR 5. Dacă până acum județul avea un singur subprefect, peste noapte a mai apărut un fotoliu disponibil…

Astfel, în Bistrița-Năsăud, PNL a rămas cu fotoliul de prefect, care, se pare, va fi ocupat în continuare de Stelian Dolha. UDMR a prins un fotoliu de subprefect, iar USR-Plus un altul.

Niciuna din cele două formațiuni politice nu au vehiculat nume pentru acest fotoliu. UDMR, potrivit președintelui formațiunii politice – Decsei Attila, își va alege omul săptămâna aceasta, după o întâlnire a Biroului Politic Județean. În cadrul întâlnirii, propunerile vor fi votate, votul fiind secret.

USR va avea o altă abordare, potrivit președintelui Lorand Toth. Acesta a precizat pentru Bistrițeanul.ro că se va face un concurs de dosare, iar persoana potrivită va fi aleasă și anunțată abia la mijlocul lunii februarie.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: