-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Un subprefect în plus! USR și UDMR vor avea câte un scaun în Prefectură, lângă Dolha

După îndelungi negocieri, PNL, USR-Plus și UDMR au reușit să-și împartă fotoliile de prefecți și subprefecți din țară. Pentru a se împăca și capra și varza, s-a mai făcut un fotoliu de subprefect… din pix. Astfel, în Bistrița-Năsăud PNL rămâne cu funcția de prefect: USR-Plus primește un fotoliu de subprefect, iar celălalt merge la UDMR.

În urma negocierilor, PNL a rămas cu fotoliul de prefect în 23 de județe din țară, în timp ce USR-Plus va avea 14 prefecți, iar UDMR 5. Dacă până acum județul avea un singur subprefect, peste noapte a mai apărut un fotoliu disponibil…

Astfel, în Bistrița-Năsăud, PNL a rămas cu fotoliul de prefect, care, se pare, va fi ocupat în continuare de Stelian Dolha. UDMR a prins un fotoliu de subprefect, iar USR-Plus un altul.

Niciuna din cele două formațiuni politice nu au vehiculat nume pentru acest fotoliu. UDMR, potrivit președintelui formațiunii politice – Decsei Attila, își va alege omul săptămâna aceasta, după o întâlnire a Biroului Politic Județean. În cadrul întâlnirii, propunerile vor fi votate, votul fiind secret.

USR va avea o altă abordare, potrivit președintelui Lorand Toth. Acesta a precizat pentru Bistrițeanul.ro că se va face un concurs de dosare, iar persoana potrivită va fi aleasă și anunțată abia la mijlocul lunii februarie.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...