8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO: O șoferiță a rupt un copac, un stâlp și un gard, pe Libertății

Un accident rutier a avut loc în municipiul Bistrița, pe strada Libertății. O șoferiță a pierdut controlul volanului și a rupt un stâlp, un copac și un gard.

Echipaje ale pompierilor și ale poliției au intervenit în această dupămasă la un accident rutier petrecut pe strada Libertății.

O șoferiță a pierdut controlul volanului și a rupt un stâlp, un copac și un gard.

”În accident au fost implicate două victime, conștiente, cooperante care au refuzat transportul la spital” au transmis reprezentanții ISU BN.

”Autoturismul implicat era condus de o femeie în vârstă de 30 de ani, din Lechința. Aceasta a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului, femeia a fost rănită, însă a refuzat transportul la spital. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotestIar, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: