12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Trei bistrițeni, prinși cu droguri în Maramureș! Mașina lor a fost „încolțită„ de autospecialele polițiștilor

Polițiștii de Frontieră au oprit un autoturism, în Bogdan Vodă, înconjurându-l cu mai multe echipaje. Cei trei ocupanți ai mașinii ar fi avut droguri asupra lor. Se pare că aceștia sunt din Bistrița.

O acțiune de amploare a poliției de frontieră Maramureș a avut loc ieri, în localitatea Bogdan Vodă.

Mai multe echipaje ale poliției au înconjurat un autoturism aflat în trafic.

Din mașină ar fi coborât trei tineri, pe care polițiștii i-au încătușat.

„Cititorii ne-au relatat faptul că din autoturism au fost scoși și încătușați trei tineri. Mașina a fost percheziționată și se pare că în interior au fost găsite droguri (cocaină se pare). „Am auzit când i-au întrebat de unde sunt. Unul zicea că este din Bistrița, dar locuiește în Maramureș, iar ceilalți doi ziceau că sunt din Bistrița. Aveau ceva pliculețe cu ceva praf alb în mașină. Vorbeau de cocaină”, ne-a scris cititorul nostru” – relatează Vasiledale.ro.

Da, pot să confirm că am avut o acțiune la Bogdan Vodă. Mâine (n.r. – azi, sâmbătă) vom știi mai multe detalii. În acest moment ancheta este în plină desfășurare”, a declarat Iulia Stan, purtător de cuvânt ITPF Sighet, pentru aceeași sursă.

ACTUALIZARE – ITPF SIGHETU MARMAŢIEI

În data de 12.02.2021, la ora 16.15, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus – ITPF Sighetu Marmației, aflat în exercitarea atribuțiilor specifice, a oprit pentru control un autoturism marca Volvo, înmatriculat în România care circula pe raza localității Bogdan Vodă, județul Maramureș.

În autoturism se aflau trei tineri, cetățeni romani, cu vârste de 22, 24 şi 32 de ani, toţi trei domiciliați pe raza județului Bistrița-Năsăud, iar în urma controlului efectuat, au fost descoperite, în cotiera autoturismului, 45 de pliculețe care conțin o substanță alba, posibil a fi interzisa la deținere.

Substanța a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi urmează a fi trimisă la un laborator de specialitate pentru expertiză.

În cauză se fac verificări pentru documentarea întregii activităţi sub directa coordonare a unui procuror, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Foto & Info – Vasiledale.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?