10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

RĂZBUNARE EXTREMĂ! S-a certat cu părinții și le-a dat foc la casă

Un tânăr de 30 de ani a dat foc casei părinților săi, în urma unor discuții în contradictoriu cu aceștia. Casa din Budești a celor doi a fost distrusă în proporție de 50%. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Incendiul a izbucnit ieri, după-masa, la casa unor soți din Budești. Se pare că în spatele acestuia s-a aflat fiul lor de 30 de ani. Venit în vizită, acesta a început să se certe cu părinții săi și s-a hotărât să se răzbune dându-de foc la casă.

Din fericire, incendiul nu a provocat victime, însă imobilul a fost distrus în proporție de 50%. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere, iar ca urmare a probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii persoanei bănuite, pentru o perioadă de 24 de ore”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

Foto: Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.