10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

O femeie s-a prăbușit în curtea casei! Familia știa că e însărcinată! CE s-a descoperit:

Un echipaj al ISU BN și unul al SAJ au ”zburat” spre Șieu. O femeie însărcinată s-a prăbușit în curtea casei sale. Medicii dau o luptă contra cronometru pentru a o salva.

Un apel la 112 a făcut echipajele medicale să ”zboare” spre Șieu.

O femeie însărcinată s-a prăbușit în curtea casei în care locuia.

Un echipaj TIM din cadrul ISU BN și un echipaj SAJ au fost direcționate la caz.

Femeia ar fi în stop cardio-respirator, dându-se o luptă contra cronometru pentru a o salva!

Intervenția este în dinamică!

UPDATE

În ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a murit. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, medicii și și familia femeii au mai avut parte de un șoc. Aceasta NU era însărcinată în 9 luni- așa cum toți ai casei știau.

În această dimineață, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj SAJ, au fost solicitate să acorde primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 45 de ani, care a fost găsită de familie în curtea casei inconștientă. Primul echipaj ajuns la locul solicitării a fost cel de la Serviciul de Ambulanta Județean, care a constatat faptul că victima este în stop cardio respirator, și din spusele familiei ar fi însărcinată în 9 luni. Au aplicat protocolul de resuscitare până la sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă, moment în care medicul care încadreaza echipajul TIM a hotărât sa facă cezariană de urgență. Din păcate în ciuda eforturilor depuse, femeia nu a putu fi salvată.  Medicul a constatat decesul acesteia la fața locului” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Șocul cel mai mare a fost când, în urma efectuării cezarienei, s-a constatat faptul că nu era sarcină CI O TUMORĂ.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: