19.2 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Cel mai „scump” pachet de țigări se găsește la Ciceu Giurgești. Doi bărbați au plătit pentru viciul lor aproape 1.000 de euro

La Ciceu-Ciurgești, localitate aflată în carantină, unde accesul este interzis, se găsește cel mai scump pachet de țigări. Doi bărbați, tată și fiu, din Poienile Reteagului au plătit pentru un pachet de țigări aproape 1.000 de euro.

Cei doi au rămas fără țigări și s-au gândit să oprească la un magazin din Ciceu-Giurgești să se aprovizioneze. Nu au ținut cont de faptul că localitatea se află în carantină, iar accesul este interzis.

Au mințit filtrul format din jandarmi și polițiști că sunt în tranzit prin localitate și că vor să ajungă în Maramureș. Odată ce au trecut de filtru, cei doi au oprit în fața unui magazin și au intrat să-și cumpere țigări.

„Cei doi au răspuns că doreau doar să își cumpere țigări, ba mai mult, aceștia nu doreau tranzitarea localității pentru a ajunge în Maramureș, deoarece adresa de domiciliu este localitatea Poienile Reteagului. Având în vedere cele constatate, forțele de ordine, i-au sancționat pe cei doi bărbați cu amenzi în valoare de 4.200 de lei, pentru refuz de legitimare, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de liberă circulație”, precizează Inspectoratul Județean de Jandarmi, într-un comunicat de presă.

Începând din data de 27 februarie, de când a fost instaurată carantina în Ciceu-Giurgești este interzisă intrarea și ieșirea din zona carantinată, decât cu motive întemeiate. Cei care se află în tranzit nu au voie să oprească în localitate.

În ultimele 24 de ore, jandarmii și polițiștii, au dat 4 sancțiuni în valoare de 5.700 de lei în zona carantinată.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: