14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Produsele Delice Pan se găsesc, de acum, și la magazinul The Butcher, lângă Domus!

Vești bune, pentru toți cei care iubesc produsele Delice Pan: Savuroasele produse de panificație ale brutăriei din Tiha Bârgăului pot fi cumpărate de acum și în magazinul The Butcher din Piața Morii.

Panettone cu fructe și stafide, pâinea rotundă cu maia sau pâinea Meșteșug cu Fibre sau multicereale de la Delice Pan sunt doar câteva din deliciile pe care brutăria din Tiha Bârgăului le oferă bistrițenilor în magazinul din Piața Decebal. De acum, bistrițenii pot găsi aceleași delicioase produse într-un nou magazin – The Butcher.

Vă așteptăm cu drag să degustați produsele noastre marca Delice Pan! De astăzi ne găsiți într-o nouă locație, la The Butcher Signature! Bistrița, Piața Morii, nr. 56”, au transmis cei de la Delice Pan. 

Este vorba despre un parteneriat între două societăți cu domenii de activitate diferite, care au decis să ofere în același loc, produse de calitate – au explicat reprezentanții Delice Pan. 

Produsele de panificație Delice Pan pot fi achiziționate din magazinele companiei din 

  • Bistrița, Piața Decebal, nr. 22
  • Tiha Bârgăului, strada Principală, nr. 295A
  • Colibița, nr. 225C

De asemenea, bunătățile Delice Pan pot fi găsite și în magazinele partenere din:

  • Unirea, Strada Principală, nr. 48-50
  • Bistrița, Piața Morii, nr. 56, la The Butcher Signature!

www.delicepan.ro – Echipa Delice Pan | #SavoareaPâinii 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDelicePan%2Fvideos%2F244847453934816%2F&show_text=false&width=267″ aspect_ratio=”267:476″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: