21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Tânără de 30 de ani a murit infectată de Covid, după ce a stat acasă fără tratament timp de o săptămână

O tânără de 30 de ani din Oradea a murit după ce s-a infectat de Covid-19. Înainte să ajungă la spital, aceasta a stat acasă o săptămână fără niciun fel de tratament. A ajuns la spital în stare foarte gravă, iar după 4 zile petrecute la Terapie Intensivă s-a stins.

Femeia de 30 de ani a decedat după ce a petrecut 4 zile la secția Terapie Intensivă Covid. A ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce timp de o săptămână nu s-a tratat cu nimic și nici n-a fost văzută de medic.

„Pacienta s-a prezentat la UPU din cadrul Spitalului Județean luni, 15 martie, cu saturație de oxigen 41, extraordinar de scăzută, acuzând febră. Conform documentelor medicale întocmite de colegii de la UPU, pacienta era într-o stare „necooperantă” (n.r. –ceea ce înseamnă că avea probleme de relaționare și orientare). Avea și alte afecțiuni – diabet, nefropatie diabetică și obezitate de gradul II. I s-a făcut test PCR, care a avut rezultat pozitiv, și a fost transferată de îndată la spitalul nostru, direct la ATI din cauza stării grave în care se afla”, a declarat pentru ebihoreanul.ro managerul spitalului, Laurențiu Chiană.

Familia tinerei spune că aceasta a luat virusul de la soțul său și a fost plasată în carantină. Timp de o săptămână, aceasta nu a putut să-și contacteze telefonic medicul de familie pentru a-i prescrie un tratament.

Valul III al pandemiei aduce în spitale pacienți tineri, care nu se tratează și nici nu ajung la medicul de familie, prezentându-se la spital când starea lor de sănătate este deja foarte gravă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: