13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Daniel Suciu (deputat PSD BN): Guvernul îi pedepsește pe medicii de familie

Deputatul Daniel Suciu a comentat ieri în legătură cu direcția în care se îndreaptă România. „Auzim în fiecare zi din partea guvernanților că România se îndreaptă într-o direcție bună. Cred că ne mint în fiecare zi…”

Ai rată în euro? Ghinion, a ajuns la aproape 5 lei! Alimentezi? Mare ghinion din nou! Față de anul trecut e mai scump carburantul cu 20 la sută! Faci cumpărături de Sfintele Sărbători? La fel, parcă nu îți cade bine, toate s-au scumpit în ultimele luni”, a remarcat deputatul Daniel Suciu. 

Acesta s-a referit și la penalizarea medicilor de familie care tratează pacienți în vârstă de peste 60 de ani.

Ca umilința bunicilor și părinților noștri să fie completă, Guvernul îi pedepsește pe medicii de familie care tratează exact cea mai vulnerabilă categorie de vârstă, cei peste 60 de ani”, avertizează deputatul. 

Daniel Suciu s-a referit la decizia de a se tăia banii pentru consultațiile lor.

Iar ei, guvernanții, ei se felicită că au rămas bărbați după ce s-au păruit în coaliție! Cu sau fără trotinete!”, a concluzionat deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: