8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Drogat cu DOUĂ tipuri de droguri, la volan, prin Bistrița

Polițiștii bistrițeni au oprit azi-noapte un autoturism pe o stradă din Bistrița. La volan, un tânăr. Acesta era drogat cu DOUĂ tipuri de droguri.

Circulația pe timp de noapte trebuie să fie cu un scop precis și având declarație ep propria răspundere.

Așa că azi-noapte, când polițiști au văzut o mașină circulând pe o stradă din Bistrița, au oprit-o pentru control.

La volan, un tânăr de 20 de ani.

Polițiștii l-au testat cu aparatul DRUG TEST, ieșind pozitiv pentru DOUĂ droguri.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și a fost amendat că NU avea ce căuta prin oraș la ora respectivă.

COMUNICATUL IPJ BN

În dimineața de 5 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 20 ani, din Bistrița.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Ulterior fiind testat cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul fiind pozitiv în cazul substanțelor Tetrahidrocannabinol (Cannabis) și Methamphetamine (Meth).

Cu acordul acestuia, conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină.

De asemenea, tânărul nu a putut justifica prezența în loc public în contextul restricțiilor impuse de pandemia Covid-19. Din acest motiv a fost sancționat potrivit prevederilor Legii 55/2020.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Astia te omoara chiar daca esti cel mai bun sofer. De luat permisul definitiv si aplicat o pedeapsa foarte dura pentru a fi dat drept exemplu. Nu suntem chiar barbari si fiecare face ce vrea. Te temi sa mergi pe trotuar cand stii ca asemenea specimene sunt libere si lasate la volan.

  2. E plin de drogati in județ! trist e ca sunt tineri din familii bune și mai trist e ca au mașini!Nu sunt pedepsiti drastic iar politia inchide ochii deși se cunosc specimenele ce trag pe nas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: