-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

EXTRA: Burse de 1.000 de euro, pentru tinerii muzicieni din Bistrița!

Cei mai talentați elevi ai Liceului de Muzică „Tudor Jarda” sau cei de la Școala Populară de Arte din Bistrița au șansa să câștige burse de câte 1.000 de euro! Acestea sunt destinate tinerilor muzicieni cu vârste între 12 și 24 de ani. Pentru a intra în posesia lor, candidații trebuie să participe la un concurs.

15 burse de câte 1000 de euro fiecare vor fi acordate pe parcursul anului școlar/universitar 2021-2022, pentru tinerii muzicieni din România.

Bursele sunt acordate de Uniunea Muzicienilor Interpreți din România (UNIMIR).

Instituția a anunțat lansarea unui concurs național în acest sens. Se pot înscrie tinerii muzicieni, interpreți de muzică vocală și instrumentală, dar și dirijorii.

Bursele vor ajunge la cei mai talentați muzicieni cu vârsta cuprinsă între 12 și 24 de ani, care manifestă o înzestrare artistică de excepție.

Tinerii muzicieni români au demonstrat dintotdeauna capacități artistice deosebite. Mai mult ca oricând, acum este momentul în care cei înzestrați au nevoie de sprijin pentru a continua să studieze. Pentru a se forma ca eminenți oameni ai artelor, sau pentru a face pasul către marile scene de concert ale lumii.

Bursele UNIMIR reprezintă atât un îndemn spiritual venit din partea breslei muzicienilor, cât și un sprijin material atât de necesar la început de drum”, a declarat Dr. Felicia Filip, Președintele UNIMIR.

Mai jos, calendarul Concursului pentru acordarea Burselor UNIMIR 2021-2022:

  • 4 mai – lansarea Concursului
  • 4 mai – 4 iunie – depunerea dosarelor de candidatură
  • 5 – 6 iunie – evaluarea dosarelor de candidatură
  • 7 iunie – anunțarea candidaților calificați pentru proba practică
  • 12-13 iunie – proba practică a Concursului pentru acordarea Burselor UNIMIR 2021-2022
  • 14 iunie – anunțarea Bursierilor UNIMIR 2021-2022.

Candidații pentru Bursele UNIMIR 2021-2022 trebuie să fie elevi sau studenți în anul de studiu menționat și să transmită online următoarele documente:

  • Cerere incluzând date de identitate și de contact, numele instituției în care învață candidatul, clasa sau anul de studiu, precum și repertoriul pentru proba practică: două lucrări reprezentative din stiluri / epoci diferite.
  • Copie după Cartea de Identitate
  • CV Profesional
  • Scrisoare de recomandare din partea unei personalități din domeniu

Dosarele de candidatură se vor transmite exclusiv online, la adresa [email protected], până cel târziu în 4 iunie, ora 12:00.

Regulamentul Concursului se poate solicita la această adresă de email și va fi disponibil pe site-ul www.unimir.net.

Pentru detalii și informații UNIMIR cei interesați pot suna la numărul de telefon 0741.920.705 (Emil Pantelimon, Director Executiv UNIMIR).

Uniunea Muzicienilor Interpreţi din România este o organizaţie nonprofit şi nonguvernamentală. Începând din 2020, președintele UNIMIR este soprana Dr. Felicia Filip. Din Consiliul Director al uniunii fac parte pianistul Viniciu Moroianu, soprana Mariana Colpoș, violonistul Gabriel Croitoru, interpreta de folclor Floarea Calotă și dirijorii Voicu Enăchescu și Mircea Luculescu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...