10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: Întâlnire nocturnă neobișnuită, cu un urs și ciute!

O plimbare nocturnă spre Colibița a oferit unor bistrițeni imagini unice. Aceștia au avut parte de o întâlnire neobișnuită, cu un urs și mai multe ciute.

Imagini inedite și adrenalină la maximum, azi-noapte, pentru niște bistrițeni.

Într-o plimbare nocturnă spre Colibița aceștia au avut parte de o întâlnire neașteptată. Pe carosabil se plimba Moș Martin și câteva ciute.

Aseară am făcut o plimbare până la Colibita. Am avut parte de un adevărat spectacol al naturii! Ne-am întâlnit chiar pe drum cu Martinică și cu câteva ciute.

N-am mai văzut în zona respectivă urși. Și nici n-am auzit să fi fost așa aproape. Sper să nu fie un pericol pentru oameni”, ne-a transmis cititorul.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Am vazut videoclipul ala cu ursul suit pe gard , care ataca cainii intr-o gospodarie si cand s-a dus la el o ” curajoasa ” ( ERA SA-I ZIC ALTFEL ) … care cred ca i-a dat la urs un ” pumn in falci ” de a facut pe el de spaima … ! ( si … iara radem … ) . Nu-i de gluma. Azi-maine o sa trebuiasca sa ne mutam noi in padure in locul ursilor, ca statul asta pro.st, ocroteste mai tare ursii si lupii decat oamenii, bunurile, animalele si proprietatile lor , spre deliciul MARILOR IUBITORI DE ANIMALE SALBATICE . Tare m-as bucura sa aud si sa vad cum un urs a ‘ halit ” un parlamentar si un astfel de iubitor . MACAR UNU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: