-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

FOTO/VIDEO: Întâlnire nocturnă neobișnuită, cu un urs și ciute!

O plimbare nocturnă spre Colibița a oferit unor bistrițeni imagini unice. Aceștia au avut parte de o întâlnire neobișnuită, cu un urs și mai multe ciute.

Imagini inedite și adrenalină la maximum, azi-noapte, pentru niște bistrițeni.

Într-o plimbare nocturnă spre Colibița aceștia au avut parte de o întâlnire neașteptată. Pe carosabil se plimba Moș Martin și câteva ciute.

Aseară am făcut o plimbare până la Colibita. Am avut parte de un adevărat spectacol al naturii! Ne-am întâlnit chiar pe drum cu Martinică și cu câteva ciute.

N-am mai văzut în zona respectivă urși. Și nici n-am auzit să fi fost așa aproape. Sper să nu fie un pericol pentru oameni”, ne-a transmis cititorul.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Am vazut videoclipul ala cu ursul suit pe gard , care ataca cainii intr-o gospodarie si cand s-a dus la el o ” curajoasa ” ( ERA SA-I ZIC ALTFEL ) … care cred ca i-a dat la urs un ” pumn in falci ” de a facut pe el de spaima … ! ( si … iara radem … ) . Nu-i de gluma. Azi-maine o sa trebuiasca sa ne mutam noi in padure in locul ursilor, ca statul asta pro.st, ocroteste mai tare ursii si lupii decat oamenii, bunurile, animalele si proprietatile lor , spre deliciul MARILOR IUBITORI DE ANIMALE SALBATICE . Tare m-as bucura sa aud si sa vad cum un urs a ‘ halit ” un parlamentar si un astfel de iubitor . MACAR UNU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...