15.8 C
Bistrița
duminică, septembrie 14, 2025

S-au consumat lactate multe și în pandemie. Romfulda Prod a crescut cu aproape 4 procente anul trecut

Romfulda Prod, compania care produce lactate într-o fabrică din Beclean, a înregistrat din nou o creștere a cifrelor. Afacerea controlată de familia Roman, înregistrează an de an creșteri, iar 2020 nu s-a lăsat mai prejos.

Romfulda Prod a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri care depășește ușor 11.449 milioane de euro. Această creștere reprezintă un procent de 3.90% față de realizarea din 2019, de 11.019 milioane euro. Profitul, de asemenea, s-a majorat considerabil, cu aproape 28.46%, ajungând la 636.453 mii de euro.

Este evident faptul că în pandemie lactatele s-au vândut de zor, iar această industrie a suferit modificări în bine. Acest aspect nu este deloc de neglijat, deoarece oferă angajaților și firmei deopotrivă, stabilitate. Așadar, numărul mediu al angajaților înregistrați în evidențe este de 152, asemeni anului precedent.

Afacerea Romfulda Beclean a fost demarată în 2004 de către cei doi acționari, Maria și Teodor Roman. Odată cu trecerea anilor, compania a crescut și a ajuns, la nivel județean, competitoarea altor firme de profil, cum ar fi Lacto Sinelli, Carmo Lact, Lech lacto, etc. Totodată, produsele lactate sunt comercializate în 30 de magazine proprii, supermarket-uri și hypermarket-uri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Ești pasionat de torturi și vrei să-ți desăvârșești tehnica? Descoperă toate secretele de la maestrul cofetar Alina Bejan, pentru Un Dulce De Zece!

Măiestria de a face torturi care să fure privirile tuturor și să-i cucerească definitiv pe cei...

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ!

Caravana Škoda 2025 vine cu premii spectaculoase! Două zile de test drive-uri cu cele mai îndrăgite modele Škoda, noutăți din lumea auto și o TOMBOLĂ cu premii WOW îi așteaptă pe bistrițeni la Caravana Škoda 2025.

Iubești fructele de mare?! Musai să ajungi la ALMARS, restaurantul unde gătește chef Ștefan Șimon – bucătar școlit în restaurante cu stele Michelin

Fostul Restaurant Lacto-Vegetarian de pe strada C.R. Vivu din Bistrița, un loc care și-a câștigat reputația...