19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

S-au consumat lactate multe și în pandemie. Romfulda Prod a crescut cu aproape 4 procente anul trecut

Romfulda Prod, compania care produce lactate într-o fabrică din Beclean, a înregistrat din nou o creștere a cifrelor. Afacerea controlată de familia Roman, înregistrează an de an creșteri, iar 2020 nu s-a lăsat mai prejos.

Romfulda Prod a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri care depășește ușor 11.449 milioane de euro. Această creștere reprezintă un procent de 3.90% față de realizarea din 2019, de 11.019 milioane euro. Profitul, de asemenea, s-a majorat considerabil, cu aproape 28.46%, ajungând la 636.453 mii de euro.

Este evident faptul că în pandemie lactatele s-au vândut de zor, iar această industrie a suferit modificări în bine. Acest aspect nu este deloc de neglijat, deoarece oferă angajaților și firmei deopotrivă, stabilitate. Așadar, numărul mediu al angajaților înregistrați în evidențe este de 152, asemeni anului precedent.

Afacerea Romfulda Beclean a fost demarată în 2004 de către cei doi acționari, Maria și Teodor Roman. Odată cu trecerea anilor, compania a crescut și a ajuns, la nivel județean, competitoarea altor firme de profil, cum ar fi Lacto Sinelli, Carmo Lact, Lech lacto, etc. Totodată, produsele lactate sunt comercializate în 30 de magazine proprii, supermarket-uri și hypermarket-uri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...