16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Betak Bistrița continuă dezvoltarea în 2021 și vine cu un nou produs

În timp ce alte companii nu știu cum să-și revină după dezastruosul 2020, Betak vine în 2021 cu un nou produs. Este vorba despre parapetul pietonal din țeavă rotundă. Acesta este destinat domeniului rutier și pietonal.

Betak Bistrița, își extinde gama cu un produs nou. Dacă până acum compania producea parapete metalice sau de beton, începând cu luna iunie, echipa a lansat un produs nou.

Parapetul pietonal ușor, din țeavă rotundă, își găsește utilizarea în lucrările din domeniul rutier și pietonal. Acest panou poate prelua o forță de împingere orizontală de 0.8 kN/m, echivalentul forței de împingere a 6 persoane. Betak SA își ia în serios motto-ul ” Life guarantee”.

Echipa Betak Bistrița a obținut calificările necesare pentru întreaga gamă de parapete pietonal din profile deschise. Standardele acestora sunt în conformitate cu SR EN 1991-2:2005.

Betak Bistrița este bine cunoscutul producător de parapete metalice sau de beton. Acum, în 2021, un nou produs, care are același scop precum celelalte, a fost lansat. În momentul actual, cele mai bine vândute produse din portofoliul companiei sunt reprezentate de banda zincată și conductorii rotunzi zincați, precum și de parapeții de protecție și confecțiile metalice.

În prezent, compania gestionează o echipa de peste 200 de angajați. Până acum s-a investit considerabil în produse și servicii. Acestea sunt garantate datorită managementului integrat calitate-mediu-sănătate și securitate ocupațională.

Betak Bistrița este o companie cu capital integral privat. Situată în Bistrița, își desfășoară activitatea începând cu anul 1995. Betak SA este acum cel mai mare producător din România și un jucător de marcă în piața europeană de profil.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: