19.2 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Băut, s-a răsturnat cu motocultorul pe DN 17 și a ajuns la spital

Un eveniment rutier a avut loc pe DN 17. Un  bărbat ce conducea un motocultor s-a răsturnat, ajungând cu răni, la spital. Acesta consumase alcool înainte de incident.

Un apel la 112 anunța un accident rutier în localitatea Șieu Sfân tu,  pe DN 17.

Un bărbat care conducea un motocultor s-a răsturnat.

Bărbatul a fost rănit, ajungând la spital.

Victima de sex masculin, în vârstă de aproximativ 51 de ani, a fost evacuată spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Prezenta excoriații și un traumatism de coloană dorsală” transmite ISU BN.

Polițiștii au făcut cercetări, aflând că bărbatul consumase alcool înainte de a se porni la drum.

Astăzi, pe Drumul Național 17, în localitatea Șieu Sfântu, a avut loc un accident, soldat cu rănirea unei persoane.

Conform primelor date, un bărbat de 51 de ani, din localitate, în timp ce conducea un motocultor care tracta o remorcă, s-a răsturnat într-un șanț.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit și transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: