10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

FOTO/VIDEO – GRAV accident în Cluj: Un bistrițean a intrat cu mașina pe contrasens

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe centura Vâlcele – Apahida, județul Cluj. Un bistrițean a intrat cu mașina pe contrasens.

Salvatorii și polițiștii clujen i au intervenit în această dimineață la un accident produs pe centura Vâlcele- Apahida, județul Cluj.

Un autoturism condus de un bistrițean a pătruns pe contrasens, lovind frontal o mașină condusă de un bărbat din Turda.

Cei doi șoferi au fost răniți, ajungând la spital.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 08.50, pe DN VOCE, la km 3+815m. În evenimentul rutier at fost implicate două autoturisme.

Conform informațiilor furnizate, conducătorul unui autoturism în vârstă de 36 de ani, din comuna Maieru, județul Bistrița-Năsăud, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism. Acesta era condus de un bărbat de 50 de ani, din Turda, pe sensul opus de mers.

În urma impactului cei doi conducători au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijirii de specialitate, alături de alte două persoane, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani.

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, nerezultând prezența alcoolului în aerul expirat” scrie InfoTrafic 24.

Cele două persoane din Maieru ar fi în stare gravă.

Sursă Info&imagini- InfoTrafic24

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: