13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

ZVONOTECĂ: Fratemeleu Ștefoi, trimis de partid în control la… Cultură

La PNL BN, se știe, dacă ai toate gradele de șoferie e echivalentul doctoratului, te poți duce și în control la Cultură. Partidul de trimite și te duci, fratemeleu! Și cică pe Gabi Ștefoi, fratemeleu cu primarul și președintele PNL Ioan Turc, l-a trimis partidul în control. Ravagii a făcut după inspecția de partid, l-a demis pe Uiuiu, așa cum i-a promis.

Comedie. Comedie în toată regula la Direcția Județeană pentru Cultură Bistrița-Năsăud, unde, înainte de a fi demis Alexandru Uiuiu (la câteva săptămâni după ce și-a permis să spună că gardul care susține Zidul Cetății a fost amplasat ilegal, ceea ce a supărat comenduirea cetății), a fost trimis în inspecție Gaby Ștefoi, fratemeleu cu domn’ primar, pe care cu cinste și onoare îl reprezintă pe Facebook și oriunde e trimis. Asta numai până face autostrăzile prin Bistrița și își rezolvă de autorizația aia de construcție din curte.

Așa se face că l-a luat Ștefoi de după gât pe un angajat de acolo și nu s-au mai oprit decât în biroul lui Uiuiu. Ca la orice control, Ștefoi și-a prezentat funcția și instituția care l-a trimis în verificări. El e, că așa i-a zis lui Turc în privată, secretar general adjunct al PNL BN și l-a trimis PeNeLeul la verificări, mă! În inspecție la Cultură, că el are toate categoriile de la școala de șoferi, echivalentul doctoratului în PNL BN.

Mai departe, dezastru ce a găsit Ștefoi, e fiert pe Cultură acum rău de tot.

Numai foi cu susul în jos, una n-a putut citi ca tot omul. Când a reușit totuși să întoarcă o foaie și putut citi câteva rânduri și-a dat seama căi-i capcană: vrea Uiuiu să-l păcălească, a scris acolo numai în limbi necunoscute, să nu înțeleagă nimeni, numa el, ca să se dea el deștept și să scrie cărți câte vrea. I N C R E D I B I L! – și-a zis. Așa nu se mai poate!

De gât cu angajatul care a tot pupat poala prefectului și a lu Ștefoi – fratemeleu lu Ioan Turc – i-au comunicat imediat lui Uiuiu că așa nu se mai poate continua. Va fi dat afară pentru gravele nereguli care au fost găsite în urma controlului de partid.

Râdeți voi râdeți, dar controlul făcut de inspectorul pă Cultură Ștefoi de la PNL BN chiar s-a terminat cu demiterea lui Uiuiu, care de pe o zi pe alta s-a trezit că nu mai conduce instituția.

Țara lui Papură Vodă: Alexandru Uiuiu, demis de la conducerea Direcției pentru Cultură Bistrița-Năsăud. Instituția, fără director de o săptămână

Acu să vedem cine o să mai comenteze ceva de tot ceea ce se va întâmpla în continuare cu monumentele istorice din Bistrița, că, se știe, nimic nu se putea mișca prin Centrul Vechi fără avizul Direcției pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...