7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca să fie memorabilă pentru toată gașca de puști, ia pachetul care include și distracția la piscină cu unul dintre antrenorii de înot de la Casa EMA. Mâncarea și răcoritoarele le poți aduce tu, de distracția celor mici se ocupă Căsuța și Casa Ema.

Unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă din oraș este în incinta Casa EMA și se numește Căsuța EMA, un concept dedicat exclusiv celor mici. Aici se pot organiza zile de nașteri memorabile, în Corabia din Caraibe, unde copiii se transformă în adevărați aventurieri, descoperind singuri fascinanta lume a piraților. Structura de joacă modulară include toboganul cu bile, pasaje, hinte, punte mişcătoare şi un traseu cu obstacole Angry Birds. 

Căsuța EMA îi poate primi și pe copiii mai mari, care pot să facă aici cele mai cool petreceri, cu muzică, lumini, karaoke, console Playstation și Nintendo sau fusball în spațiul amenajat amenajat din Insula Comorii. Unde pui că toată gașca se poate distra la piscină, sub supravegherea unuia dintre antrenorii de înot.

„Odată pătrunşi în atmosfera distractivă a Căsuței EMA, vor descoperi o lume aparte, o lume fericită, toate acestea sub bagheta magică a personalului nostru super simpatic și pregătit. Deci sunteți invitați să vă aventurați micuții în ținutul Căsuței EMA, un loc desprins dintr-o „Poveste fără sfârşit”. Odată încheiată aventura plină de peripeții din cele mai adânci mări şi după îndelungata căutare a comorilor ascunse de pirați, fericirea din ochii celor mici este feed-back-ul nostru” – spun cei de la Căsuța EMA.

Numărul minim de copii pentru o petrecere este de 10, iar în cazul în care sunt prezenți mai puțin de 10 copii, se va achita suma pentru 10, în funcție de pachetul ales (Moby sau Pingu – vezi AICI oferta detaliată).

Mai trebuie să știți că rezervarea este validă din momentul achitării unui avans de 100 de lei și se poate restitui cu minim 5 zile înainte de rezervare sau doar în cazul în care petrecerea se anulează din motive ce țin exclusiv de Căsuța EMA.

Suma finală va fi stabilită la data evenimentului în sine, iar restul de plată se achită până la finalul petrecerii.

Mâncarea și tortul NU sunt asigurate de Căsuța EMA. Se pot comanda de la orice furnizor autorizat, respectând normele în vigoare. Pentru prăjituri / torturi se va prezenta certificat de conformitate.

În cazul unui mix de pachete (o parte din copii merg la piscină, o parte rămân la locul de joacă) se achită pentru fiecare copil în parte pachetul corespunzător.

Mai multe informații și rezervări se pot face la numărul de telefon 0786581420.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...