11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca să fie memorabilă pentru toată gașca de puști, ia pachetul care include și distracția la piscină cu unul dintre antrenorii de înot de la Casa EMA. Mâncarea și răcoritoarele le poți aduce tu, de distracția celor mici se ocupă Căsuța și Casa Ema.

Unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă din oraș este în incinta Casa EMA și se numește Căsuța EMA, un concept dedicat exclusiv celor mici. Aici se pot organiza zile de nașteri memorabile, în Corabia din Caraibe, unde copiii se transformă în adevărați aventurieri, descoperind singuri fascinanta lume a piraților. Structura de joacă modulară include toboganul cu bile, pasaje, hinte, punte mişcătoare şi un traseu cu obstacole Angry Birds. 

Căsuța EMA îi poate primi și pe copiii mai mari, care pot să facă aici cele mai cool petreceri, cu muzică, lumini, karaoke, console Playstation și Nintendo sau fusball în spațiul amenajat amenajat din Insula Comorii. Unde pui că toată gașca se poate distra la piscină, sub supravegherea unuia dintre antrenorii de înot.

„Odată pătrunşi în atmosfera distractivă a Căsuței EMA, vor descoperi o lume aparte, o lume fericită, toate acestea sub bagheta magică a personalului nostru super simpatic și pregătit. Deci sunteți invitați să vă aventurați micuții în ținutul Căsuței EMA, un loc desprins dintr-o „Poveste fără sfârşit”. Odată încheiată aventura plină de peripeții din cele mai adânci mări şi după îndelungata căutare a comorilor ascunse de pirați, fericirea din ochii celor mici este feed-back-ul nostru” – spun cei de la Căsuța EMA.

Numărul minim de copii pentru o petrecere este de 10, iar în cazul în care sunt prezenți mai puțin de 10 copii, se va achita suma pentru 10, în funcție de pachetul ales (Moby sau Pingu – vezi AICI oferta detaliată).

Mai trebuie să știți că rezervarea este validă din momentul achitării unui avans de 100 de lei și se poate restitui cu minim 5 zile înainte de rezervare sau doar în cazul în care petrecerea se anulează din motive ce țin exclusiv de Căsuța EMA.

Suma finală va fi stabilită la data evenimentului în sine, iar restul de plată se achită până la finalul petrecerii.

Mâncarea și tortul NU sunt asigurate de Căsuța EMA. Se pot comanda de la orice furnizor autorizat, respectând normele în vigoare. Pentru prăjituri / torturi se va prezenta certificat de conformitate.

În cazul unui mix de pachete (o parte din copii merg la piscină, o parte rămân la locul de joacă) se achită pentru fiecare copil în parte pachetul corespunzător.

Mai multe informații și rezervări se pot face la numărul de telefon 0786581420.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...