21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan Gruia: ZERO lei pentru tineri în programul de guvernare al USR…!

ZERO euro pentru tineri în PNRR – a avertizat astăzi deputatul Bogdan Ivan Gruia. „Nu vă pasă de tinerii din România decât atunci când vreți să îi păcăliți să vă voteze! Nici voi și nici cei din PNL”

Ați fost la guvernare de aproape 2 ani, timp în care i-ați ținut pe elevi și studenți în școală online. I-ați lăsat fără locuri de muncă pe cei mai mulți dintre ei și nu ați reușit să atrageți măcar 1 euro pentru ei în PNRR.

Răspunsul ministrului desemnat de USR, Tudor Pop? Ăăăă…ăăă…ăăă!

Mă așteptăm măcar să vă asumați că veți lupta pentru drepturile tinerilor în viitorul Guvern, la Bruxelles sau în tristul și micul vostru partid! Dar nimic: ăăă… ăăă… ăăă.

Așa o să primiți mâine votul meu și al colegilor mei din PSD: un mare NU! Mergeți acasă și lăsați oameni capabili să lupte pentru interesele tinerilor din România!”, a mai comentat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: