13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan Gruia: ZERO lei pentru tineri în programul de guvernare al USR…!

ZERO euro pentru tineri în PNRR – a avertizat astăzi deputatul Bogdan Ivan Gruia. „Nu vă pasă de tinerii din România decât atunci când vreți să îi păcăliți să vă voteze! Nici voi și nici cei din PNL”

Ați fost la guvernare de aproape 2 ani, timp în care i-ați ținut pe elevi și studenți în școală online. I-ați lăsat fără locuri de muncă pe cei mai mulți dintre ei și nu ați reușit să atrageți măcar 1 euro pentru ei în PNRR.

Răspunsul ministrului desemnat de USR, Tudor Pop? Ăăăă…ăăă…ăăă!

Mă așteptăm măcar să vă asumați că veți lupta pentru drepturile tinerilor în viitorul Guvern, la Bruxelles sau în tristul și micul vostru partid! Dar nimic: ăăă… ăăă… ăăă.

Așa o să primiți mâine votul meu și al colegilor mei din PSD: un mare NU! Mergeți acasă și lăsați oameni capabili să lupte pentru interesele tinerilor din România!”, a mai comentat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: