6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan Gruia: ZERO lei pentru tineri în programul de guvernare al USR…!

ZERO euro pentru tineri în PNRR – a avertizat astăzi deputatul Bogdan Ivan Gruia. „Nu vă pasă de tinerii din România decât atunci când vreți să îi păcăliți să vă voteze! Nici voi și nici cei din PNL”

Ați fost la guvernare de aproape 2 ani, timp în care i-ați ținut pe elevi și studenți în școală online. I-ați lăsat fără locuri de muncă pe cei mai mulți dintre ei și nu ați reușit să atrageți măcar 1 euro pentru ei în PNRR.

Răspunsul ministrului desemnat de USR, Tudor Pop? Ăăăă…ăăă…ăăă!

Mă așteptăm măcar să vă asumați că veți lupta pentru drepturile tinerilor în viitorul Guvern, la Bruxelles sau în tristul și micul vostru partid! Dar nimic: ăăă… ăăă… ăăă.

Așa o să primiți mâine votul meu și al colegilor mei din PSD: un mare NU! Mergeți acasă și lăsați oameni capabili să lupte pentru interesele tinerilor din România!”, a mai comentat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: