-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO – Deputatul Bogdan Ivan Gruia: ZERO lei pentru tineri în programul de guvernare al USR…!

ZERO euro pentru tineri în PNRR – a avertizat astăzi deputatul Bogdan Ivan Gruia. „Nu vă pasă de tinerii din România decât atunci când vreți să îi păcăliți să vă voteze! Nici voi și nici cei din PNL”

Ați fost la guvernare de aproape 2 ani, timp în care i-ați ținut pe elevi și studenți în școală online. I-ați lăsat fără locuri de muncă pe cei mai mulți dintre ei și nu ați reușit să atrageți măcar 1 euro pentru ei în PNRR.

Răspunsul ministrului desemnat de USR, Tudor Pop? Ăăăă…ăăă…ăăă!

Mă așteptăm măcar să vă asumați că veți lupta pentru drepturile tinerilor în viitorul Guvern, la Bruxelles sau în tristul și micul vostru partid! Dar nimic: ăăă… ăăă… ăăă.

Așa o să primiți mâine votul meu și al colegilor mei din PSD: un mare NU! Mergeți acasă și lăsați oameni capabili să lupte pentru interesele tinerilor din România!”, a mai comentat Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.