12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

GHINION! Supărat pe o mașină parcată necorespunzător, s-a ales cu dosar penal

Un bistrițean s-a ales ieri cu dosar penal. Totul a început de la o mașină parcată necorespunzător! CE a făcut:

Un bărbat din județul Mureș a ajuns pe meleaguri bistrițene. A parcat mașina pe o stradă din municipiu și a părăsit autoturismul preț de câteva minute.

Un bistrițean s-a supărat că mașina nu era parcată corespunzător. A ales să ia problema în propriile mâini și s-a urcat la volan.

S-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni

Ieri, în jurul amiezii, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați de un tânăr din Mureș cu privire la faptul că i-a fost avariat autovehiculul care era parcat pe o stradă din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că pe locul din dreapta, pasager în autovehicul se afla un alt tânăr. Un bărbat pe care nu-l cunoștea i-a solicitat acestuia să mute autovehiculul.

Pasagerul a refuzat, neavând permis de conducere. La volan s-ar fi urcat bărbatul care a fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 51 de ani, din Bistrița. Acesta a manevrat autoturismul pe o distanță de aproximativ 300 de metri.

Bistrițeanul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Bistrița, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, au  transmis cei de la IPJ BN.

 

Sursă Foto @ Zoso

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: