8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO – Altfel de adrenalină în Aventura Parc! Câinii de la stână, pericol pentru bistrițeni

Aventura Parc din Wonderland are două trasee de biciclete off-road. Bistrițenii se plâng însă de o altfel de adrenalină de care au parte pe Cocoș. Câinii de la stână reprezintă un adevărat pericol.

În luna august, în Aventura Parc s-au deschis două trasee de coborâre cu bicicletele, pe Cocoș. Cu grad diferit de dificultate: una Family, alta downhill.

De vineri, liber la distracție în Wonderland: Parcul de aventură și traseele pentru biciclete îi așteaptă pe cei dornici de adrenalină

În cadrul ședinței de Consiliu Local, Mathe Atilla a întrebat dacă aceste trasee vor fi deschise și pe timp de iarnă.

Mai mult, a explicat că bistrițenii se plâng de… un alt tip de adrenalină.

Sunt îngrijorați de ciobanii care sunt în zonă, care au stânele de oi și câinii de la stână. Este o problemă, pentru că sunt foarte mulți câini lăsați la liber și aleargă după bicicliști!”, a spus consilierul.

Turc a explicat că se dorește deschiderea pârtiei Baby pe timp de iarnă, deci NU va putea fi folosită zona pentru biciclete.

Într-adevăr câinii sunt o problemă. Poliția locală se va preocupa e acest lucru. Acolo există ciobani cu turme și categoric sunt și câini. Câinii aceștia produc neplăceri!”, a admis Ioan Turc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Daca-i tragi cainelui un ” spray cu gaz in nas „… vine ciobanul sa-ti dea cu parul in cap, de trebuie sa-i tragi una si lui … ! Eu am patzit-o… si asa am facut , de tot s-a c*cat pe el … cu cainele sau cu tot !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.