12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Drum ca-n palmă, între Ilva Mică și Leșu, dar și între Bistrița și Jelna

Drumul Județean 172C care leagă Ilva Mică de Leșu a avut parte recent de o serie de lucrări de modernizare. La fel și Drumul Județean 173, care leagă Bistrița de Jelna – a anunțat Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Cele două tronsoane de drumuri au beneficiat de lucrări de întreținere. Aici s-a turnat un strat de asfalt suport și s-au executat casetele suplimentare din balast și piatră spartă. 

Continuăm modernizarea drumurilor județene, dar în permanență și întreținem ceea ce este deja făcut”, a transmis Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean BN.

Cele două drumuri județene au avut parte și de turnarea stratului de bază și uzură, refacerea acostamentelor sau curățirea șanțurilor. Totodată, s-a realizat marcajul rutier. Au fost montate un parapet metalic semigreu și alte elemente de siguranță rutieră.

„Acum, pe ambele tronsoane, atât pe cel ce leagă Ilva Mică de Leșu, cât și pe cel de la Bistrița de Jelna se circulă bine, drumul fiind ca-n palmă. Continuăm să muncim și să întreținem ceea ce reabilităm”, a concluzionat Emil Radu Moldovan. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.