8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Hoții dau iama în parcările supermarketurilor! O clipă de neatenție a lăsat-o pe o femeie fără geantă!

O femeie și-a pus cumpărăturile în mașina aflată în parcarea unui supermarket. S-a întors să lase căruciorul de cumpărături, timp în care un bărbat i-a furat geanta lăsată în mașină.

Totul s-a întâmplat aseară, în parcarea unui supermarket de pe Calea Moldovei din Bistrița. O femeie și-a pus cumpărăturile în mașină și apoi a dus căruciorul de cumpărături la loc. În acest interval de timp o persoană i-a furat ghiozdanul cu acte și bani, lăsat în autoturismul descuiat.

Întoarsă la mașină, femeia a observat că îi lipsește ghiozdanul și a alertat poliția.

Oamenii legii au urmărit înregistrarea de pe camerele de filmat ale supermarketului și au reușit să găsească ghiozdanul cu actele. Acestea fuseseră abandonate, hoțul fugind doar cu banii.

Aseară, o femeie de 34 de ani, din Bistrița, a sesizat faptul că din autoturismul care era parcat în apropierea unui supermarket din Bistrița i s-a sustras un ghiozdan în care avea portofelul cu bani, documente și un telefon mobil. La fața locului, polițiștii Biroului de Ordine Publică au găsit bunurile reclamate ca fiind sustrase, respectiv ghiozdanul, actele și telefonul. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

În parcările supermarketurilor există indicatoare cu mesaje ce avertizează clienții să nu-și lase bunurile la vedere în autoturisme.

Din fericire, în acest caz, bunurile au fost găsite rapid, femeia fiind astfel lăsată doar fără bani.

Foto – Ziar Harghita

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: