13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Lecția de solidaritate dată de o grădiniță din Bistrița: preșcolarii au pregătit 235 de cadouri, de Moș Nicolae, pentru cei mai puțin norocoși

Pentru mai mulți copii mai puțin norocoși, Moș Nicolae a venit anul acesta cu ajutorul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 din Bistrița. Cei mici, alături de părinții lor au pregătit nu mai puțin de 235 de pachete.

Încărcați cu 235 de pachete, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit nr.12, Bistrița (structură Grădinița cu Program Normal nr.16) în parteneriat cu Asociația Impact i-au făcut fericiți, de Moș Nicolae, pe copiii mai puțin norocoși.

Acțiunea caritabilă a purtat numele „Fapte bune în ghetuțe”. Cei mici au fost ajutați să pregătească darurile de părinții lor.

Practic, prin acest proiect, cadrele didactice au urmărit implicarea copiilor în activități de întrajutorare în preajma sărbătorilor de iarnă și nu numai. Micii voluntari inimoși au experimentat bucuria ce vine în urma dăruirii.

Cadrele didactie recunosc că această acțiune a fost un succes datorită implicării și sprijinului oferit de părinții preșcolarilor. Personalul dictactic este recunoscător celor implicați, fără de care pregătirea a 235 de pachete ar fi fost aproape imposibilă.

Învățătura trasă de preșcolari în urma acestei acțiuni, după cum spun educatoarele, este că: ”E plăcut să primești un cadou, dar mai frumos este să-l dăruiești.”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: